Stress-APK | hoe de balans te herstellen?

Vitaliteit betekent levenskracht. Vitaliteit duidt op een gezonde balans tussen lichaam en geest: je sterk en fit voelen, lekker in je vel zitten, weten wat je wilt, mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen. In hoeverre iemand vitaal is wordt bepaald door de hoeveelheid energie die iemand heeft. De topsport leert ons dat dit alles te maken heeft met ontspannen op het juiste moment.

Vroeger dachten wetenschappers dat we vooral ziek worden van te veel stress. Maar het huidige stressonderzoek wijst erop dat het niet zozeer de stressreacties zelf zijn die een risico vormen voor onze gezondheid, als wel te weinig herstel erná. Het draait om het balanceren tussen in- en ontspanning, waarbij ons lichaam een belangrijke sleutelrol inneemt.

De Stress-APK laat je in een dag(deel) begrijpen en ervaren wat voor jou stress en ontspanning is èn biedt praktische tools om jouw stresslevel optimaal te houden. De Stress-APK wordt incompany aangeboden aan groepen van max 15 personen. Naast theorie zijn o.a. fysieke trucs om te ontspannen, ademhalingstechnieken, de kracht van verbeelding, humor en vooral jouw lichaam belangrijke ingrediënten.


@