Welkom

 

Praktijk ZenZ biedt voor lichaamsgerichte coaching en therapie gericht op stress- of burn-outklachten, psychosomatische klachten of de wens om vitaliteit te herwinnen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Ook ben je welkom voor leersessies als onderdeel van je beroepsopleiding.

Contactgegevens

Je bent daar in liefdevolle handen van Marit van Overschot, bereikbaar via marit@praktijkzenz.nl of 06-20442839.

Praktijkgegevens

Praktijk ZenZ ligt in de tuin achter het kerkje op Meerpad 9, een wonderlijk stil zijstraatje van de Nieuwendammerdijk.

Routebeschrijving

Als je op het adres Meerpad 9 bent aangekomen, dan loop je rechts langs de kerk het terrein op. Achter de kerk zie je het gebouw met de naam ‘het Boetje’. Ook hier loop je aan de rechterkant langs. Aan het einde zie je aan de linkerkant een houten tuindeur. Je opent deze deur, volgt het paadje langs het water, steekt het slootje over (via planken) en ziet een wit tuinhuisje. Wees welkom bij praktijk ZenZ!

Met de auto
De praktijkruimte is goed bereikbaar met de auto, er zijn overdag voldoende parkeerplaatsen. Het is aan te raden om niet over de Nieuwendammerdijk te rijden en hier je auto te parkeren. Op en rondom het Meerpad geldt betaald parkeren (code 19819). Op 10 minuten loopafstand kun je gratis parkeren. Meer informatie vind je hier.

Met OV
Je kunt Meerpad 9 bereiken met de Noord-Zuidlijn (metro 52). Bij metrostation Noorderpark stap je over op bus 35 (richting Olof Palmeplein) tot de halte Nieuwe Purmerweg. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen. Meer informatie over de dienstregeling, reistijd en de wandelroute vind je hier.

Met de pont
Je kunt de pont nemen bij het Amsterdam Centraal of het KNSM-eiland:

Azartplein – Zamenhofstraat
Amsterdam Centraal – IJplein
Amsterdam Centraal – Buiksloterweg

Meer informatie over de haltes en dienstregeling vind je hier.

Klachten

Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd bent of wordt begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen. Het is ook mogelijk hierbij de vertrouwenspersoon van de NFG in te schakelen. Als dit niet lukt, dan kun je een klacht indienen. Meer informatie vind je hier.


@