Testimonials

Ik heb het traject als heel erg fijn ervaren. Ik vond de combinatie van het gesprek en de oefeningen heel prettig. Dit zorgde niet alleen voor verrassende nieuwe inzichten, maar ook voor een prettige afwisseling tussen lichte en wat meer diepgaande onderwerpen. De sessies waren op een prettige manier licht, door een lach, grappige opmerking, of persoonlijke noot maar hadden ook genoeg diepgang om verder te komen in de onderwerpen waar we mee bezig gingen. (Maartje, 5 sessies)

Dit traject heeft goed aan mijn verwachtingen voldaan. Diverse tools, theorieën gebruikt, spiegel voorgehouden, ontspanning weer geleerd. Heel fijn om dat in een vertrouwde en rustige omgeving te kunnen doen. Goede vragen, prettig, open. (Diederik, 5 sessies)

Ik vond de sessies prettig en inzichtgevend. Jouw manier van werken voelde voor mij laagdrempelig en jouw plekje daar in Noord is ontzettend uitnodigend! Het heeft me nieuwe inzichten opgeleverd ten aanzien van thema’s waarvan ik me al wel bewust was, maar waar nieuwe laagjes zijn onthuld. (Blanca, 4 sessies).

Het traject heeft mij meer inzicht gegeven in de balans tussen dag en nacht, de balans tussen voelen en denken, en ook in de onmogelijkheid om te voelen als ik te veel stress heb, of de dag te vol is. Het heeft inzicht gegeven in mijn ‘ego’s, wat heel behulpzaam was, zeker omdat zelfzorg hierbij het ondergeschoven kindje was. Door de literatuur is er ook een wetenschappelijke onderbouwing, wat ik heel prettig vind, en die ik zeker ook al gebruiken als ik het weer even kwijt ben. Super bedankt! Mocht ik in de toekomst weer even de weg kwijt zijn, kom ik zeker weer bij je aankloppen! (Maartje, 5 sessies)

Wat mij betreft ben ik zo goed als ‘de oude’, maar dan weer wat wijzer. Ik heb nieuwe handvaten gekregen, en huiswerk – zo noem ik het even – dat voor mij cruciaal is om dan ook te doen! Ik ben echt veel minder ‘gestresst’ dan ik was toen ik eerst belde. (Diederik, 5 sessies)

Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Ik vond de sessies zelf vaak leuk en meestal voelde ik me daarna lichter. De ’tussentijd’ tussen sessies in met oefeningen, leesmateriaal of tips vond ik erg inzichtgevend en soms ook confronterend. Ik kon en mocht heel erg mezelf zijn en voelde me erg geaccepteerd, zowel tijdens de sessies als in de periodes ertussen. Daarnaast vond ik zelf de mix tussen analytisch en lichaamsgericht heel fijn en goed voor mijn traject. (Danielle, 9 sessies)

Je hebt mij geholpen om naar de signalen in mijn lijf te luisteren. Ik was mij al bewust van mijn gevoelens maar vond het lastig om daar gehoor aan te geven. Maar jij hebt mij geleerd dat ze er voor niets waren en dat ik eigenlijk niet “gek ben”. Je hebt laten zien dat ik zelf mijn koers kan uit zetten en hoe ik op eigen kracht de oplossingen kan vinden. Aan het einde van de gesprekken stuurde je per mail een samenvatting van de sessies. Ik vond het fijn zodat ik het nog kon terug lezen. En dat doe ik nog steeds. Ik heb handvatten gekregen die ik nog steeds toepas. Ik mis onze gesprekken. Nogmaals hartelijk dank voor de “mooie reis” gedurende onze sessies. (Tessa, 5 sessies)

Mijn levenspad loopt best lekker, maar toen ik merkte dat ik wat aan het afdwalen was en zelf niet goed wist waardoor dat precies kwam, laat staan wat ik daartegen kon doen, hielp Marit me weer op weg met haar coaching. Met heldere (lichaamsgerichte) oefeningen en inzichten bracht ze me snel weer terug op het ‘matje’. Dank! (Ellen, 3 sessies)

Ik heb geleerd meer naar mijn buik en hart te luisteren en mijn keuzes meer vanuit daar te maken. Ook ben ik nu zachter voor mezelf door dat ik me bewust ben van normen/verwachtingen en heb geleerd deze los te laten of te verlagen. Ik heb, zeker ook dankzij dit traject, keuzes gemaakt voor ruimte en vrijheid en voor het loslaten van controle en ben trots dat ik deze beslissingen heb genomen. Op veel verschillende thema’s die bij mij spelen (o.a. controle, angst, hoge verwachtingen, leven vanuit je hoofd) ben ik me bewust geworden van patronen en heb ik stappen gezet in het ‘doorbreken’ van deze patronen. (Danielle, 9 sessies)

Het was voor mij een heel fijn traject. Ik ben me bewuster geworden van mijn gevoeligheid en wanneer ik me veilig voel en wanneer niet. En ik heb de relatie met de druktemaker in mezelf wat kunnen verbeteren en verdiepen. Heel waardevol. (Josina, 4 sessies)

De begeleiding van Marit heeft mij geholpen om mezelf weer terug te vinden. Zij heeft mij geleerd om mijn stressklachten te herkennen, te onderzoeken en om te buigen. Hierdoor heb ik weer balans gevonden in zowel werk als privé. Marit geeft haar begeleiding op een hele prettige manier waarbij ze aansluit op je behoeftes maar je ook uitdaagt. En dit vanuit een hele bijzondere locatie. Ik ben echt blij dat ik dit traject heb gevolgd en neem hiervan veel mee in het dagelijks leven. (Chantal, 8 sessies)

Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd. (Natasja, 8 sessies)


@